Official website of the New England Patriots

replay
Replay: Patriots Unfiltered Wed Sep 23 | 12:00 AM - 11:55 AM

NFL Network salutes the Patriots with 90+ hours of programming

NFL Network salutes the Champs with over 90 hours of programming all week long honoring the Super Bowl Champion New England Patriots as part of "Super Bowl Celebration Week":

Wednesday:

  •       * "Relive the Patriots Dynasty" Stunt (1:00-7:00 PM ET):*
  •        1PM ET:                1HR "The Brady 6"
  •        2PM ET:                1HR "America's Game: 2001 Patriots"
  •        3PM ET:                1HR "America's Game: 2003 Patriots"
  •        4PM ET:                1HR "America's Game: 2004 Patriots
  •        5PM ET:                1HR "America's Game: 2014 Patriots
  •        6PM ET:                1HR "NFL Replay GOTW: Super Bowl LI"
  •        8PM ET:                1HR "Sound FX: Super Bowl LI"
  •        9PM ET:                1.5HR "Inside the NFL: Super Bowl LI"
  •        10:30PM ET:       30MIN "Sound FX: Best of Tom Brady"

Thursday:

  •        1PM ET:                1.5HR "Inside the NFL: Super Bowl LI"
  •        2:30PM ET:         30MIN "Sound FX: Best of Tom Brady"
  •        3PM ET:                1HR "Top 10 New England Patriots"
  •        5PM ET:                1HR "Top 10 Greatest Super Bowl Plays"
  •        6PM ET:                1HR "Sound FX: Super Bowl LI"

Friday:

  •        8PM ET:                1HR "Top 10 New England Patriots"
  •        9PM ET:                1HR "The Brady 6"
  •        10PM ET:             1HR "Do Your Job: Bill Belichick & the 2014 Patriots"
  •        12AM ET:             2HR "Bill Belichick: A Football Life"

Saturday:

  •        Re-live all 7 Brady/Belichick Super Bowl Appearances:
  •        11:30AM ET:       3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XXXVI"
  •        2:30PM ET:         3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XXXVIII"
  •        5:30PM ET:         3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XXXIX"
  •        8:30PM ET:         3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XLII"
  •        11:30PM ET:       2.5HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XLVI"
  •        2AM ET:               3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XLIX"
  •        5AM ET:               3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl LI"

Sunday: 

  •        Re-live all 5 Patriots Super Bowl Victories:
  •        8AM ET:               3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XXXVI"
  •        11AM ET:             3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XXXVIII"
  •        2PM ET:                3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XXXIX"
  •        5PM ET:                3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XLIX"
  •        8PM ET:                3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl LI"

Monday:

  •        "I Heart the Patriots" programming stunt as part of "I Heart Champions" Week:
  •        1PM ET:                3HR "Super Bowl Classic: Super Bowl XXXVI"
  •        4PM ET:                1HR "NFL Replay GOTW: Super Bowl XLIX"
  •        5PM ET:                1HR "NFL Replay GOTW: Super Bowl LI"
  •        8PM ET:                1HR "Top 10 New England Patriots"
  •        9PM ET:                1HR "Rodney Harrison: A Football Life"
  •        10PM ET:             1HR "Curtis Martin: A Football Life"
  •        12AM ET:             2HR "Bill Belichick: A Football Life"
This article has been reproduced in a new format and may be missing content or contain faulty links. Please use the Contact Us link in our site footer to report an issue.

Advertising